Zalenverhuur

Activiteitencentrum De Buuzepolle te Giethoorn heeft diverse ruimtes waar verenigingen, instellingen of bedrijven gebruik van kunnen maken. Onze accommodatie beschikt over een grote zaal en kleinere ruimten die te huren zijn: deze ruimtes zijn geschikt voor het houden van cursussen, trainingen, workshops, vergaderingen (bijv. incl. een lunch), exposities, lezingen etc. . 

Grote zaal 
De Buuzepolle heeft een prachtige grote zaal die voor diverse doeleinden geschikt is. De zaal wordt gebruikt voor biljarten (wij beschikken over 3 wedstrijdbiljarts); gymnastiek; volksdansen enz. In de zaal bevindt zich een LG smart 65 inch led TV scherm geschikt voor power-point presentaties; film; instructiefilms enz. en een geïntegreerde professionele geluidsinstallatie. Flexibele afscherming van de zaal is mogelijk. 

Vergaderzalen
We beschikken over een vergaderzaal. In de zaal bevindt zich een LG smart 55 inch led TV scherm geschikt voor power-point presentaties alsook een flipover en een whiteboard; film; instructiefilms enz. De grote zaal is geschikt voor vergaderingen tot ± 100 personen.

Vrijwilligersconstructie 
Wij hanteren gereduceerde prijzen voor gezelschappen die een relatie met Giethoorn hebben. 

Catering
Vanzelfsprekend kan elke activiteit worden voorzien van een kopje koffie, drankje of een hapje. 

Informatie verhuur accommodaties
Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van accommodaties in de Buuzepolle dan kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. 

 

 

 

De Buuzepolle

Sportlaan 20
8355 BE Giethoorn

Telefoon: 06 19939893
E-mail: debuuzepolle@outlook.com 
Website: www.buuzepolle.nl

Route naar de Buuzepolle

Activiteiten:

  • donderdag 26 september 2024
    Bingo

    Bingo in de Buuzepolle

    lees meer